Sunday, April 4, 2010

Perpisahan Terakhir

lebron_happy_sad Setelah bersama selama lebih 15 tahun kini aku akan meninggalkan MU mungkin untuk selamanya, walaupun kita akan bertemu lagi selepas ini namun pertemuan itu hanyalah sementara, tidak seperti 15 tahun yang lepas, KAMU sentiasa ada bersama ku. Namun ku sungguh berasa lega dengan pemergiann MU, pertemuan kita adalah kerana aku terpaksa, dan tiada pilihan lain selamat tingga wahai...

EXAM!!! muahahaha, im AKMADJAN, 23 years old, saggitarius, final year in Universiti Kebangsaan Malaysia, bercita-cinta menjadi pereka kenderaan bermotor. and "I HATE EXAM"

No more EXAM after MAY 2009! its my GRADUATE time after 15 years living in pressure lifestyle, i need FREEDOM! by the way, aku punya LAYOUT sudah siap, dan ini lah hasilnya..TEDENG! hehehe, sy suka..anda suka? kalo suka bagus, kalo tak suka, kenapa?

Exam akan bermula pada 19 April, semoga pertemuan terakhir ini akan mengukir seribu 1 kenangan! Farewell exam...Sayonara exam…Sayonara campus life…i want to be real adult out there…dan esok merupakan hari kemuncak tekanan yang aku hadapi sepanjang satu sem ni…hari pembentangan thesis, semoga semuanya berjalan dengan lancar…amin

p/s: entry ini tiada kena mengena dengan Lebron James (gambar), huhu.. saja nak bagi contoh “perasaan” yang ada sekarang ni…

3 comments:

yen said...

gud luck 4 ur exammm....

Hamizah Syamimi Supian said...

hahaha..ye la tuh a.k..hope semuanya selamat2 aje ye bila dah jadi real adult nanti...jangan lupa kitorang :)

akey87 said...

haha...real adult got real experience, no more testing2...tq mimi takkan lupa punya, n tq yen!