Sunday, April 18, 2010

Apa jadi bila blur MASA EXAM??


Exam..yeah..this entry is about exam! and its not just IT..pls read more to enjoy!
hahahaha, You takkan menyesal..


haaaaa, cuba tengok gambar2 dibawah ini...dan cuba teka, kertas-kertas apakah ini...
Kalo taw diam2...pelan2 ahh tengok setiap gambar...ada meseg ptg tuh!!
ini adalah jawapan paper exam yang entah mcm bukan exam dah aku tengok...








Esok aku exam, tu lah pasal terjah google carik maksud exam (takde kena mengena dgn exam aku pun) cuma nak carik maksud lain, kot2 ada..jumpa plak gambar2 nie...aissshh..gelak2, sebab selalu buat dulu...dan mungkin akan buat esok! cissss....
picture and source credit to FUNNY EXAM.com




3 comments:

eija (iniblogeija) said...

Haha....so funny that boy who want to cut the teacher into two...finally the teacher wrote "See Me!"
BTW, Good Luck friend!!

fyna said...

haha lucu gile la..btol ke ade bdk2 jwb gtu lam exam?

|arieza| said...

sengal gile gmbr2 tu.. hahaha boleh pecah kepala lecturer klu tgk answer sheets cmtu..