Tuesday, April 21, 2009

a-w-a-r-d

mandi kucing kcian kucing ni..(dia xnk mandi!)


Nah aku ingin membayar hutang member ku sorg nie, Nuke Rude.

Dia telah menyebut nama aku dlm award dia..sebagai kwn yg agak baik, sy akan post award nie..itu dia.. (gambar diatas teda kaitan dgn award)


Option lain: gambar ni lagi lawak...COPY yg ni...!! AWARD kepada FOLLOWER ku!!

(kucing tu melambangkan ketegaran anda memfollow!!) hehehe..


[mandi+kucing_thumb[1].jpg]


Rule 1: cerita ckit pasal pemberi award nie!

Rule 2: Then Bagi kat follower yang kamu suka!

Rule 3: There’s no rule! haha


Sapa Nuke Rude??

kalo nak tahu pasal pemberi award nie klik link dia, Nuke Rude.

Aku ada copy gmbr dia..

07-06-03_1802


okey! masa untuk aku memberi penghormatan kepada follower aku plak..

DIUMUMKAN! penama berikut layak dan wajib menerima AWARD ini!


Ajwin Ajeera

Nabila Farhana

Miss Yasmin

Honey Buzzin

Joe Grimjoe

Nurain

Arie

Awiyn

Dill

Sharamli


Sila Bgtau sy selepas anda telah melaksanakan tugasan ini..=(^,^)=

11 comments:

diLL said...

uhuhuhu~sian kucing 2..isk3..sian3~!!!

diLL said...

amik n jwb nnti2 eah..skunk bz..nga finall..ihihi..da bsusun award n tag nih..ngeggee..bley kn3..??

cik arie said...

ala.. nuke da kasi kat aku award yg nih..

oleh sbb ko kasi penghormatan sebegitu kt aku..
aku amik pic kucin tu sbgai awrd ek.. bole kn.??

hehe

n0ra said...

gmbr xde kaitan lah..ha3

sharamli said...

ala..xlayak...

sharamli said...

xm0 p0n..sj je..hu3

mira edora said...

lawak la kucing tu cian die hee

Nakustikability said...

kucen liat mau mandi wajib

Hye mira

jgn liat jugak k

Seindah Bunga Tahi AyamSekian.

ALI said...

jasjfhsdf

inspirasiizra said...

eh,,
ada award oscar lak kat,,
baru ku ahu ....

chEMPAKA said...

aku nk award jgk...kasi la aku..hehe