Tuesday, April 14, 2009

Khas untuk lelaki, panduan kepada perempuan.....

Aduh! aku baru nak mula buka buku MATERIAL SCIENCE and ENGINEERING OF MATERIALS..Tapi, bila aku teringat cerita Roomate aku (Azli) pasal "saiz itu"..aku terdetik untuk dapatkan maklumat sikit..mesti ko tak tau kan apa yang aku maksudkan "saiz itu"..aku takkan cakap apa bendanya, tapi aku biar ko sendiri pikir dan teka apa bendanya, tapi jgn bgtau sapa2 kalo dah tau ekk.!! INI AMANAH.!! sekadar perkongsian.!! dan boleh dijadikan panduan.! jangan di jadikan habitat (tabiat)....


Okay2..mesti korang nak tau kan..ni aku bg tunjuk gmbr jek..tolong beri perhatian 80% (kalo 79.99% sekali pun tidak dibenarkan)..Dia guna bahasa negara jiran..jadi korang mungkin kurang faham, sebab tu aku mintak 80% td..okay.! JOM!

http://ketawa.com/gambar/besar-kecil.jpg
untuk mereka yang ada 4 mata, rabun, kurang jelas sila klik SINI

dah2..kalo korang dah faham, bguslah..lepas nie; kepada lelaki sentiasalah pakai kasut kalo nak gi mane2, and pastikan ada stokin..hehehe...dan kepada perempuan, mulut tu tolong zip! (kalo nak zip sgt, aku syorkan ko mkn COKLAT ZIP keluaran CADBURY)...

psssttt.........jgn bising2 tau..........kalo dah tau tu diam2.....
chaw!

http://img177.imageshack.us/img177/1130/yyxxxcopy.gif

6 comments:

Miss YASMIN said...

huhuhu..
pengetahuan umum!!

Lollipop.Sugar.Candy said...

aha.
baru aku paham!
selama ni aku dgr jokes ni,
aku buat bodo ja.
akhirnya!
thnx ba.

=p

NUke_Rude said...

haha..

jgn tatau kalo nk tau laki2 pnya pjg mana, leh tgk dekat.. (rahsia).. huhuhu

WeBViDeOKLiP said...

hahahaha

didyrose said...

benda ni sebenanya dah lama tau...
waktu zaman sekolah menengah
fuh lama giler tu...
ada juga 15 tahun ni.....
hahahah tgh nak intai akey punya ibu jari neh

MiSs. iEkA said...

ya ka..
bhya la kiranye ek..
lelaki bleh lg sembunyikn sume 2..
tp gurl dh sentiasa nmpk terpampang..
huhu..
malu la..